Нафтогаз шукає партнерів щодо екологічного поводження з відходами буріння

Нафтогаз шукає нові екологічні практики та технології, щоб мінімізувати вплив діяльності буріння, яке здійснюється компанією, на довкілля. Про це повідомляє пресслужба дивізіону Нафтогаз Розвідка та Видобування в мережі Facebook.

За повідомленням, відповідно до виробничих планів упродовж 2021 року заплановано спорудження нових свердловин. Для виконання взятих зобов’язань з екологічної безпеки в Нафтогазі шукають досвідченого партнера, що запропонує сучасний підхід до утилізації відходів буріння.

Від компаній-партнерів, очікується окрім відповідних ліцензій на поводження, транспортування, перероблення та утилізацію відповідного класу відходів, можливість запропонувати і технологічний регламент щодо поводження з відходами буріння. А також мати відповідний досвід роботи або ж  виробляти чи постачати обладнання для осушування таких відходів та очищення рідкої фази.

«Ми намагаємося гармонізувати інтереси бізнесу та держави з екологічними й соціальними інтересами суспільства. У нас розроблено та затверджено екологічну політику, також ми неухильно дотримуємося Закону України «Про відходи». Тому шукаємо партнерів, що зможуть забезпечити процес утилізації відходів буріння відповідно до наших вимог і вимог законодавства. Пропозиції «просто вивезти відходи на полігон» нас не цікавлять. Важливо, щоб зі свердловини виїжджали осушені відходи, тоді ми будемо впевненими в екологічності процесу та збереженні довкілля», – зазначив Олександр Потернак, директор з буріння АТ «Укргазвидобування».

Тож Нафтогаз запрошує потенційних підрядників слідкувати та брати участь у закупівлях компанії на майданчику Prozorro.

11:50 / 22 лютого 2021

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події