Три компанії подали заявки на участь у аукціоні Держгеонадр

Державна служба геології та надр України оприлюднила інформацію про учасників першого нафтогазового аукціону в 2018р, який відбуватиметься 25 жовтня. «10 серпня 2018р було зареєстровано по дві заяви на Липовецьку та Черницьку площі (обидві Львівська обл – EXPRO). Намір взяти участь в аукціоні з продажу спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення з дослідно-промисловою розробкою по Липовецькій площі ПП «Калан» та ТОВ «Надра Енерджі». Стосовно Черницької площі, виявили бажання взяти участь в аукціоні на дану ділянку ТОВ «Стрийнафтогаз» та ТОВ «Надра Енерджі», - повідомив начальник відділу аукціонної діяльності Департаменту дозвільної та міжнародної діяльності Олександр Ткачук.

ТОВ «Стрийнафтогаз» одна з найбільших газовидобувних компаній Західної України, в липні 2018р видобуток газу склав 4 млн куб м. Компанія веде видобуток на Добівлянській площі у Львівській області. Згідно відкритих даних керівник «Стрийнафтогаз» Петро Гринів, він разом з Юрієм Петрушко та Олегом Курочкіним є засновниками компанії.

Згідно декларації Ігоря Прокопіва екс-керівника «Укртрансгазу» та екс-заступника міністра енергетики та вугільної промисловості - засновником ПП «Калан» є Богдан Прокопів, батько Ігоря Прокопіва. Також серед засновників Мирослава Прокопів (жінка) та Христина Прокопів (дочка) Ігоря Прокопіва.

Ще один претендент на ділянки - ТОВ «Надра Енерджі» заснована в кінці 2016р, засновник і власник компанії донеччанин Сергій Гаврилов. Компанія отримала ліцензію НКРЕКП на постачання газу у грудні 2017р. Нагадаємо, Державна служба геології та надр України, як організатор на 2 аукціону в 2018р, виставила 4 нафтогазові ділянки у Сумській та Львівській областях.

 

17:23 / 13 серпня 2018

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події