Роман Опімах рекомендований на голову Держгеонадра

Роман Опімах переміг в конкурсі на посаду голови Державної служби геології та надр України. Про це ExPro повідомило джерело в національного агенства України з питань державної служби. Комісією було рекомендовано Міністру енергетики та охорони довкілля Олексію Оржелю двох кандидатів Романа Опімаха, який набрав 16 балів та Ярослава Погорілого з 11 балами.

Тепер міністр повинен визначитися з кандидатурою та представити її на затвердження Кабміну. Ймовірно це станеться вже на найближчому засіданні Уряду.

Як відомо, розпорядженням Кабміну від 25 вересня 2019 р. № 863-р було оголошено конкурс на зайняття посади Голови Державної служби геології та надр. До участі в конкурсі допущені 6 кандидатів: Роман Опімах, Кристина Браіловська, Ярослав Погорілий, Роман Сарамага, Сергій Попов та Євген Кравчук.

Довідка  ExPro

Роман Опімах виконавчий директор Асоціації газовидобувних компаній України. Роман Опімах також працював радником Міністра енергетики та вугільної промисловості України з питань нафтогазового сектору, а також керівником напряму енергетики в Координаційному центрі зі зв'язків з Кабінетом Міністрів України. На цих посадах він координував співробітництво Міненерговугілля зі Світовим банком, Енергетичним співтовариством, ЄБРР при розробці Плану з впровадження реформ у газовому секторі. Отримав ступінь магістра міжнародних відносин за спеціальністю «Міжнародні стратегії та безпека» в Національного університету ім. Т. Шевченка (2006), закінчив навчання в Michigan State University, а також пройшов практику в Центрі енергетичних досліджень Louisiana State University (2016).

Ярослав Погорілий, відомий по роботі в СП «Полтавська газонафтова компанія» на посаді директора зі стратегічного розвитку.

19:36 / 29 жовтня 2019

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події