Номінаційний комітет розпочав підготовку до відбору членів наглядової ради «Укргідроенерго» і «Енергоатому»

Комітет з призначення керівників особливо важливих для економіки підприємств (Номінаційний комітет) розпочав підготовку до відбору членів наглядової ради ПрАТ «Укргідроенерго» і НАЕК «Енергоатом».

Про це на своїй сторінці Facebook повідомив міністр Кабінету Міністрів Олександр Саєнко.

«На наступний рік ми плануємо сформувати ще п’ять наглядових рад для особливо важливих державних підприємств. Вже розпочали підготовку до відбору по «Укргідроенерго» і «Енергоатому». Згодом визначимо ще три підприємства», - заявив він.

Крім цього, Саєнко підкреслив важливість формування професійних наглядових рад. Зокрема, він зазначив, що це шлях від ручного управління державними підприємствами до впровадження на них сучасних інструментів корпоративного управління.

Нагадаємо, на початку жовтня Кабінет Міністрів затвердив наглядову раду НЕК «Укренерго».

Від держави в неї увійшли: Сергій Кушнір, Максим Немчинов і Олександр Поплавський. Незалежними членами наглядової ради стали: Шевкі Аджунер, Педер Андреасен, Олів'є Апперт і Луїджі де Франсиско.

11:23 / 4 грудня 2018

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події