На укладення УРП з розробки 3 вуглеводневих площ претендують, зокрема УГВ, «ДТЕК Нафтогаз» та EP Ukraine

Міжвідомча комісія з організації укладення та виконання угод про розподіл продукції (УРП) оголосила перелік претендентів, які змагатимуться за розробку трьох нафтогазових блоків загальною площею понад 3800 кв км.

Про це повідомила Асоціація газовидобувних компаній на своїй сторінці Facebook.

На Грунівську ділянку (Сумська і Полтавська обл.) подали заявки АТ «Укргазвидобування» у партнерстві з Vermilion Energy, а також EP Ukraine.

УГВ у партнерстві з Vermilion Energy також претендують на Охтирську ділянку (Сумська, Полтавська і Харківська обл.), окрім них ще «ДТЕК Нафтогаз» та EP Ukraine.

Щодо участі у конкурсі з укладання УРП на розробку Ічнянської ділянки (Чернігівська обл.) надійшла лише 1 пропозиція - від York Energy (UK) Holdings Limited, директором якої, за даними Companies House, є Том Рід, котрий у 2016-2017рр працював гендиректором  JKX Oil & Gas plc.

Протягом місяця Міжвідомча комісія має оцінити пропозиції претендентів, визначити переможців конкурсів та рекомендувати їх для затвердження Урядом.

Мінімальний обсяг інвестицій у розробку трьох площ за перші 5 років складатиме щонайменше $70 млн.

Як повідомлялося, Державна служба геології та надр України у грудні 2019р аби спростити потенційним інвесторам доступ до геологічних даних щодо ділянок, які виставлено на УРП-конкурс, створила data-room з детальною геологічною інформацією про ці ділянки.

18:25 / 4 лютого 2020

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події