Мирон Фірман залишає «Укргазвидобування»

Мирон Фірман залишає посаду директора з питань геології АТ «Укргазвидобування» (УГВ). Про це повідомляє прес-служба УГВ на Facebook сторінці.

За словами УГВ, у межах трансформації НАК «Нафтогаз України» вдосконалює внутрішні процеси та організаційну структуру ключових функцій. Для реалізації стратегії з нарощення ресурсної бази компанія об’єднує напрями геології, моделювання та розробки родовищ, і зосереджує їх на рівні дивізіону «Розвідка і Видобування».

«Дякую Мирону Андрійовичу за внесок, який він зробив у розвиток геологічної функції компанії. Команда під його керівництвом зробила якісний ривок у розвитку ресурсної бази. Реалізовані проекти дали змогу компанії утримувати видобуток і говорити про майбутнє нарощення ресурсної бази. Щиро бажаю подальшого кар’єрного і професійного розвитку», – зазначив директор «Розвідка та видобування» Нафтогазу Олександр Романюк.

«Робота в найбільшій газовидобувній компанії – це амбіційні виклики, високий рівень відповідальності. Усі досягнення стали можливими лише завдяки злагодженій роботі нашої команди. Без сумніву можу сказати, що в Укргазвидобуванні працюють найкращі нафтогазові фахівці в Україні. Вдячний можливості працювати разом і втілювати масштабні проекти, що вплинули на розвиток газовидобувної галузі країни. Сподіваюся, що всі поставлені компанією цілі будуть досягнуті», – розповів Мирон Фірман.

Як повідомляло ExPro, Санжар Жаркешов очолив напрямок розвідки та розробки газових родовищ УГВ.

10:15 / 14 серпня 2020

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події