Геофізичне управління «Укргазпромгеофізика» очолив Юрій Кальмук

Група Нафтогаз призначила директором геофізичного управління «Укргазпромгеофізика» Юрія Кальмука, який має більш ніж 17-річний досвід роботи у нафтогазовій галузі, повідомляє пресслужба.

«Оновлюючи команду дивізіону «Технічне забезпечення», в рамках процесу трансформації Групи Нафтогаз, ми прагнемо поєднати у ній потужний український досвід із сучасними західними технологіями. Таке поєднання дозволить розкрити новий потенціал вітчизняних надр, необхідний для зміцнення енергонезалежності країни. Юрій Кальмук – це сильний технічний фахівець, який знає зсередини і нашу компанію, і українську нафтогазову галузь. Його досвід у сфері геофізичних досліджень є надзвичайно важливим у сьогоднішній час, коли найбільшим пріоритетом є ефективна експлуатація виснажених родовищ та підготовка до розробки нових покладів», – зазначив Андрій Хоменко, директор дивізіону «Нафтогаз Технічне забезпечення».

Юрій Кальмук більше 17 років працює в «Укргазвидобуванні» на різних посадах, до цього 6 років – працював заступником начальника з виробництва та головним інженером філії геофізичне управління «Укргазпромгеофізика». Отримав вищу освіту в Івано-Франківському Національному технічному університеті нафти і газу.

«Маю за честь очолити команду «Укргазпромгеофізики». З більшістю працівників підрозділу я багато років працював пліч о пліч. Разом ми будемо працювати над підвищенням операційної ефективності управління та розвитком його потенціалу. Адже геофізичні дослідження є важливою частиною виробничої програми, спрямованої на нарощення запасів нафти та газу», – додав Юрій Кальмук.

17:31 / 3 серпня 2020

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події