Генеральним директором ДТЕК ВДЕ призначено Маріса Куніцкіса

Генеральним директором ДТЕК ВДЕ призначено Маріса Куніцкіса, який раніше очолював ДТЕК Київські електромережі.

Про це 3 серпня повідомив прес-центр компанії ДТЕК.

«Для мене честь очолити команду ДТЕК ВДЕ і продовжити трансформацію енергетичного сектора України відповідно до світових трендів із декарбонізації і цифровізації. Моє завдання – зміцнити позиції компанії в якості провідного гравця ринку відновлюваної енергетики України і забезпечити її фінансову стабільність», –  прокоментував гендиректор ДТЕК ВДЕ Маріс Куніцкіс.

Як зазначає компанія, Маріс Куніцкіс – менеджер із багаторічним досвідом роботи у сфері енергетики в європейських компаніях. До приходу в ДТЕК у 2018, він був членом правління і операційним директором Latvenergo (Латвія), а також заступником члена ради директорів Спілки електроенергетики EURELECTRIC, віце-президентом і членом правління Латвійської асоціації енергетиків і енергетичних конструкцій.

Куніцкіс замінить на цій посаді Філіпа Лекебуша, який продовжить роботу в ДТЕК та зосередиться на ефективному, рентабельному і безпечному застосуванні технологій всередині компанії.

13:33 / 3 серпня 2020

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події