ДТЕК та китайська Risen Energy уклали договір на поставку сонячних панелей для Покровської СЕС

Китайська компанія Risen Energy Co. уклала договір з підрозділом енергохолдингу ДТЕК, який відповідає за розвиток напрямку альтернативної енергетики, DTEK Renewables B.V. на поставку сонячних панелей для будівництва Покроської сонячної станції загальною потужністю 240 МВт. Про це з посиланням на інформацію представників Risen Energy Co. повідомило видання Cision PR Newswire.

«Китайська компанія забезпечить поставку всіх сонячних панелей, які необхідні для Покровської СЕС потужністю 240 МВт змінного струму (323 МВт постійного струму)», - повідомили в компанії, додавши, що в Україну будуть привезені високоефективні монокристалічні сонячні модулі (PERC) одничною потужністю 370 Вт.

«Співпраця між DTEK Renewables B.V. стане основним кроком в подальшому просуванні компанії на український ринок, який трансформується та має нагальну потребу в обладнанні для відновлювальної енергетики», - прокоментував підписання контракту віце-президент з продажів Risen Energy Жао Зелін (Zhao Zelin).

Як повідомляв ExPro, 18 лютого ДТЕК повідомив про укладання контракту з німецькою компанією Siemens на поставку обладнання (трансформаторів, розподільчих пристроїв, систем контролю) для будівництва Покровської СЕС. Енергохолдинг планує збудувати станцію на землях колишнього кар’єру з видобутку марганцю в Нікопольському районі Дніпропетровської обл.

В середині січня компанія «ДТЕК ВДЕ» завершила будівництво та здала в експлуатацію найбільшу в Україні (на сьогодні) Нікопольську СЕС встановленою потужністю 246,154 МВт. За словами генерального директора ДТЕК Максима Тімченко, до кінця 2019р енергохолдинг планує сукупно інвестувати в альтернативні джерела енергії (ВЕС та СЕС) біля €1 млрд та збільшити загальну потужність власної альтернативної генерації до 1 ГВт.

Довідка ExPro, Risen Energy Co. – одна з найбільших компаній в Китаї, яка розробляє та виготовляє сонячні панелі. Компанія була заснована в 1986р, та на сьогодні має представництва в більше ніж 30 країнах світу. Компанія в 2010р вийшла на Шеньчженьську фондову біржу.

13:05 / 20 лютого 2019

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події