Норвежська Wikborg Rein Advokatfirma надасть юридичні послуги для ОГТСУ за 97,5 млн грн

Норвежська юридична компанія Wikborg Rein Advokatfirma AS здобула перемогу в тендері ТОВ «Оператор ГТС України» на замовлення послуг з юридичного консультування та юридичного представництва загальною вартістю 97,5 млн грн (з ПДВ). Про це повідомляється в системі закупівель Prozorro 11 червня 2021р.

Послуги мають бути надані у кількості, необхідній для повного і належного виконання умов договору протягом 30 місяців. Загальна кількість годин надання послуг за договором складе орієнтовно 13 800 годин.

Виконавець надає послуги із юридичного консультування та юридичного представництва пов`язані із забезпеченням реалізації та захистом інтересів ОГТСУ під час здійснення господарської діяльності із управління газотранспортною системою України, наданні послуг із транспортування газу, співпраці із операторами суміжних газотранспортних систем та інших аспектах здійснення діяльності ОГТСУ, у тому числі в українських та іноземних державних органах та установах, в судах чи в міжнародних арбітражах, міжнародних організаціях, фінансових установах, а також у інших відносинах, що виникають із юридичними та фізичними особами в ході здійснення такої діяльності товариства.

В закупівлі брали учсть 2 компанії Wikborg Rein Advokatfirma AS та Schönherr Rechtsanwälte GmbH, остання поступилася перемогою з пропозицією вищою на 1,5 млн грн.

Нагадаємо у 2018р Нафтогаз та Wikborg Rein Advokatfirma AS підписали договір вартістю €18 млн (близько 540млн грн), на здійснення юридичного супроводу в рамках тяжби НАК з російським Газпромом.

16:01 / 11 червня 2021

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події