«Гео-Надра-Інвест» планує буріння 8-ми свердловин на Грабинській площі

ТОВ «Гео-Надра-Інвест» планує спорудження 8-ми свердловин в межах Грабинської площі (Львівська область). Про це повідомляється в реєстрі ОВД 3 червня 2021р.

Крім того, ознайомитися з подібними новинами про наміри ОВД та цікаві закупівлі газовидобувних компаній, оперативно і детально, можна підписавшись на щоденний випуск EXPRO Gas&Oil Daily PROCUREMENT та щотижневий випуск EXPRO Gas&Oil Weekly

Для спорудження зазначених свердловин до 1500м, передбачено використання верстату з дизельним або електричним приводом потужністю 900 кВт. Спосіб буріння – роторний, кріплення ствола свердловин буде здійснюватися високогерметичними обсадними трубами.

Також при отриманні промислових припливів газу планується облаштування свердловин, яке включає застосування типовою схемою обв’язки устя свердловин та прокладання газопроводів-шлейфів.

В залежності від довжини газопроводу роботи по підключенню свердловин розраховані на термін до чотирьох місяців. У будівельних роботах буде задіяно від 10 до 15 одиниць техніки.

Очікуваний об’єм видобутку природного газу становить 20-40 тис куб м/добу.

Послуги щодо подання намірів до реєстру, підготовки звіту та отримання висновків з оцінки впливу на довкілля (ОВД) надала компанія ТОВ «Нордік-Буд».

Довідка ExPro

«Гео-Надра-Інвест» (керівник: Лариса Шевченко, підписант: Ігор Фурта, засновник: Зіновій Козицький), попередній бенефіціар компанії: Ярослав Кривошея). Основний вид діяльності компанії – це діяльність в сфері інжинірингу, геології та геодезії. Спецдозвіл №5005 на користування надрами Грабинської площі виданий компанії «Гео-Надра-Інвест» 14 червня 2019р, та внесено до нього зміни 4 червня 2020р.

ТОВ «Нордік-Буд» (керівник: Любомир Башинський, кінцевий бенефіціарний власник: Зиновій Козицький) – львівська компанія, що входить до активів групи «Західнадрасервіс» створена у 2005р для реалізації проектних та будівельно- монтажних робіт в нафтогазодобувній, нафтохімічній промисловості, енергетиці та інших галузях виробництва.

09:31 / 22 червня 2021

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події