Я не готовий приїжджати в Україну поки голова ОП керує судовою системою, - Вовк

Оголошений в розшук екс-голова НКРЕКП Дмитро Вовк, на своїй сторінці Facebook, повідомив, що не готовий приїжджати в Україну поки голова Офісу президента Андрій Богдан керує судовою системою.

«Я не готовий приїжджати поки голова офісу президента керує НАБУ, САП та судовою системою. При президенті Зеленському в суди дзвонять інші люди. І Коломойському, схоже, це дуже подобається. У мене немає «баришивських» чи «солом’янських» судів, немає такого «Богдана» чи «Ситника», - заявив Вовк.

Він вважає, що краще перебувати в країні, де закон і право не порожній звук.

«Я б з задоволенням прибув на суд. Але не готовий брати участі в судилищі», - уточнив Вовк.

Також екс-голова НКРЕКП процитував бізнесмена Ігоря Коломойського, який також раніше заявляв, що судова гілка влади керується з Адміністрації президента Петра Порошенка.

Як повідомляв ExPro, Національне антикорупційне бюро (НАБУ) оголосило в розшук колишнього голову НКРЕКП Вовка, якому заочно вручили підозру у причетності до нанесення 18,86 млрд грн збитків від впровадження формули «Роттердам+». В свою чергу, Вовк заявив, що дії НАБУ є абсурдними та мають політичний характер.

8 серпня детективи НАБУ під процесуальним керівництвом САП за підтримки СБУ повідомили 6 особам, причетним до запровадження формули «Роттердам+», про підозру у вчиненні дій, в результаті яких споживачам електроенергії було завдано, за оцінками слідства, 18,87 млрд грн збитків. Йдеться про: екс-голову НКРЕКП Дмитра Вовка; чинного директора ДП «Оператор ринку» Володимира Євдокімов (екс-члена НКРЕКП); заступнику начальника управління енергоринку НКРЕКП Володимиру Бутовському та начальнику відділу цього управління Тарасу Ревенку; раднику генерального директора ТОВ «ДТЕК Східенерго», екс-голові Ради ОРЕ Борису Лісовому та гендиректору «ДТЕК Мережі» Івану Гелюху.


Підписуйтесь на нашу Facebook сторінку: https://www.facebook.com/EXPROElectricity


 

14:46 / 19 серпня 2019

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події