«Волиньгаз Збут» постачатиме комерційним споживачам не лише газ, а й електроенергію

У липні 2020р ТОВ «Волиньгаз Збут» отримав ліцензію на постачання електроенергії.

Про це йдеться в повідомленні компанії.

Рішення про видачу ліцензії ухвалила Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. Тож тепер компанія постачатиме юридичним особам та фізичним особам-підприємцям не лише газ, а й електричну енергію.

Ринок електроенергії в Україні почав функціонувати з 1 липня 2019р. Він передбачає ринкові механізми формування ціни та конкурентне середовище. Якщо раніше представники бізнесу купляли електроенергію лише в обленерго, то зараз можуть вільно обирати будь-якого зручного постачальника.

Що стосується обленерго, то їх розділили за загальною схемою: оператор системи розподілу і компанія-постачальник.

«Наш досвід у сфері постачання енергоресурсів дозволяє впевнено виходити на ринок з новим продуктом – електроенергією. Індивідуальне формування ціни та графіку оплати, відсутність штрафів за небаланси, персональний менеджер для кожного клієнта. Це те, що ми пропонуємо власникам малого і середнього бізнесу, підприємствам та організаціям не тільки Волинської області, а й всієї України», – зазначає директор «Волиньгаз Збут» Микола Тищук.

Інформацію про умови придбання електроенергії можна прочитати на сайті організації.

Для обговорення деталей співпраці та укладання договору з «Волиньгаз Збут» на постачання електроенергії телефонуйте у відділ продажів юридичним особам: (0332) 27-76-04.

Нагадаємо, що «Волиньгаз Збут» постачає природний газ для фізичних та юридичних осіб, релігійних і бюджетних організацій з 2015р. За цей період компанія зарекомендувала себе як надійний та зручний постачальник блакитного палива.

«Волиньгаз Збут» йде в ногу з часом, розширюючи та удосконалюючи сервіси обслуговування.

15:01 / 29 жовтня 2020

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події