«Волиньгаз» інвестував 20 млн грн в підготовку до зими

Цьогоріч АТ «Волиньгаз» направила понад 20 млн грн на забезпечення безперебійної роботи системи газопостачання в осінньо - зимовий період.

Про це йдеться в повідомленні компанії.

Утримання газорозподільних мереж і споруд на них, модернізація, капітальні та поточні ремонти, фінансуються виключно з коштів, що надходять від волинян у вигляді плати за доставку газу.

У 2020-му році на підприємстві особливу увагу приділили модернізації зношених мереж і обладнанню газорозподільної системи. Найбільше газопроводів компанія замінила в Ковелі та Нововолинську, смт. Ратно, в с. Струмівка та с. Милуші Луцького району і селах Будятичі та Грибовиця Іваничівського району, де близько 30% мереж зношені.

Також працівники компанії модернізували 38 ГРП і ШГРП та комплексно обстежили 6 242 км підземних газопроводів області. За результатами обстежень виявили та усунули 245 місць пошкоджень ізоляції. Важливо, щоб у період найбільших навантажень газові мережі працювали оптимально та злагоджено.

Фахівці компанії дбають про це протягом року і проводять комплекс заходів, спрямованих на підвищення надійності газопостачання.

«Початок опалювального періоду – це час, коли вчасно запускаються котельні теплопостачальних підприємств, вмикаються котли та інше газоспалююче обладнання в будинках. Щоб забезпечити все це, потрібні час і кошти. Тому вчасна оплата за доставку газу нашими клієнтами вкрай важлива для стабільної та надійної роботи, особливо в період низьких температур», - технічний директор «Волиньгаз» Павло Козюк.

Для того, щоб опалювальний сезон пройшов безперебійно, необхідно підготувати й внутрішньобудинкові мережі.

Якщо балансоутримувачі чи власники не забезпечили обслуговування мереж, не уклали договір з «Волиньгаз» чи іншою спеціалізованою організацією, яка має дозвіл від управління Держпраці на проведення таких робіт, то нема жодної гарантії, що взимку такі споживачі не залишаться без газу.

12:35 / 20 листопада 2020

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події