«Вінницягаз Збут» продовжить постачання газу за регульованими цінами до серпня

1 липня Кабінет Міністрів України продовжив дію Положення про покладення спеціальних обов’язків на постачальників природного газу до серпня 2020 року.

Про це йдеться в повідомленні компанії ТОВ «Вінницягаз Збут».

Це означає, що «Вінницягаз Збут» до 1 серпня продовжить постачати газ населенню та релігійним організаціям Вінниччини за регульованими цінами, на умовах, визначених Урядом та НАК «Нафтогаз України». При цьому ціну газу на липень «Нафтогаз» повідомить після 20 липня.

З 1 липня 2020р в Україні очікували старту вільного ринку газу. Однак, Уряд продовжив повноваження постачальників зі спеціальними обов’язками до 1 серпня.

Це дозволить не допустити зривів у постачанні природного газу, адже наразі все ще залишається невирішеним питання формування ресурсу природного газу для забезпечення потреб населення.

Уряд досі не встановив чітких механізмів, за допомогою яких постачальники природного газу для населення зможуть мати рівний доступ на ринкових умовах до ресурсу АТ «Укргазвидобування».

«Згідно згаданої постанови Уряду ціна на природний газ формується з 1 по 22 число місяця постачання газу. Тобто, ціна природного газу для побутових споживачів у липні сформується до 22 липня», - говорить директор «Вінницягаз Збут» Василь Сопільник.

На сьогодні «Вінницягаз Збут» постачає природний газ 461 тис. побутових споживачів і 99 релігійних організацій.

Крім того, нашими клієнтами є майже 5 тис суб’єктів господарювання. За 5 років діяльності компанія зарекомендувала себе як надійного постачальника природного газу в регіоні.

10:12 / 9 липня 2020

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події