В січні-квітні «Дніпропетровськгаз» виконав реконструкцію 300 клієнтам

З початку року АТ «Дніпропетровськгаз» здійснило реконструкцію для майже 300 споживачів природного газу.

Про це йдеться в повідомленні компанії.

Замовниками послуги є як фізичні, так і юридичні особи. Реконструкція – це комплекс робіт, який виконується при заміні, або перенесенні газового обладнання або зміні пролягання газових мереж до газоспоживаючого обладнання.

Реконструкція передбачає: розробку технічних умов, проектно-кошторисної документації, припинення газопостачання на період проведення робіт, демонтаж існуючих та монтаж нових елементів системи газопостачання, перевірку нової мережі на міцність та герметичність, прийняття об’єкту в експлуатацію та здійснення пуску газу.

«Минулого року послугу реконструкції замовили у «Дніпропетровськгазі» понад 650 клієнтів. А за перший квартал цього року вже здійснено 271 перебудову газових мереж. Нашу компанію обирають як надійного партнера у виконанні складаних робіт, адже наші фахівці мають винятковий багаторічний досвід та якісне матеріально-технічне забезпечення», - зазначає директор з капітального будівництва «Дніпропетровськгазу» Максим Бойко.

Фіксована вартість послуг з реконструкції в Україні відсутня.

Вона розраховується відповідно до складності виконуваних робіт, адже існують різні види реконструкції - від заміни котла за ескізом до перенесення газопроводу. Усе необхідне газове обладнання: котли, водонагрівачі, лічильники, сигналізатори газу, смарт-модеми для дистанційної передачі даних лічильника газу можна придбати у «Дніпропетровськгазі».

Індивідуальний підбір газового обладнання клієнтам допомагають здійснювати персональні менеджери у 104.ua «Клієнтських просторах». «Дніпропетровськгаз» наголошує: самовільне втручання у систему газопостачання і заміна її елементів заборонені законом.

Реконструкцію необхідно здійснювати офіційно, усі роботи можуть виконувати лише ліцензовані фахівці.

15:15 / 7 травня 2021

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події