«Укртранснафта» відремонтує об'єкти у Кременчузі за 92,2 млн грн

29 листопада на сайті Prozorro АТ «Укртранснафта» оголосила 2 тендери на капітальний ремонт двох об’єктів Кременчуцького районного нафтопровідного управління на загальну суму 92,2 млн грн:

1.Капітальний ремонт об'єктів ЛВДС (лінійно виробнича диспетчерська станція) «Кременчук» з приведенням їх до належного технічного стану. Полтавська область, м. Кременчук, вул. Свіштовська, 9 на суму 59,7 млн грн (з ПДВ). Звернутися щодо роз’яснень по тендеру можна до 7 грудня, після чого буде запланована дата аукціону. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій 17 грудня. Строк виконання робіт до 15 березня 2020р.

2.Капітальний ремонт об'єктів ЦБВО «Кременчук» з приведенням їх до належного технічного стану. Полтавська область, м. Кременчук, вул. Свіштовська, 9 на суму 32,5 млн грн (з ПДВ). Звернутися щодо роз’яснень по тендеру можна до 7 грудня, після чого буде запланована дата аукціону. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій 17 грудня. Строк виконання робіт до 15 березня 2020р.

По двох тендерах плануються такі роботі:

1. Будівельні та монтажні роботи загального призначення:

- Улаштування основ та фундаментів збірних та монолітних,

- Зведення металевих конструкцій,

- Зведення збірних бетонних та залізобетонних конструкцій,

- Зведення монолітних бетонних, залізобетонних та армоцементних конструкцій,

2. Виконання пусконалагоджувальних робіт:електротехнічних пристроїв, систем вентиляції та кондиціювання повітря, водопостачання та водовідведення.

3. Будівництво об’єктів інженерної інфраструктури:

- Монтаж внутрішніх інженерних мереж, систем, приладів і засобів вимірювання, іншого обладнання: водопостачання та водовідведення, опалення, вентиляції і кондиціювання повітря, електропостачання і електроосвітлення

- Монтаж зовнішніх інженерних мереж, систем, приладів і засобів вимірювання, іншого обладнання: водопостачання та водовідведення, Теплопостачання, електропостачання і електроосвітлення.

17:17 / 29 листопада 2018

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події