«Укртрансгаз» модернізував ГРС в Київській та Вінницькій областях

АТ «Укртрансгаз» завершив комплексну реконструкцію двох газорозподільних станцій (ГРС), через які здійснюється газопостачання для частини побутових і промислових споживачів в Київській обл та м Вінниця. Про це йдеться на офіційному сайті компанії.

На Київщині оновлено систему газорозподільних станцій газопроводу-відводу Боярка-Іванків. На ГРС «Іванків» було збудовано нову блочно-модульну ГРС та змонтовано сучасне автоматизоване обладнання від провідного світового виробника TARTARINI (Італія). В результаті – суттєво покращились екологічні показники станції, зменшились обсяги використання газу для її технологічних потреб (ВТВ). На 10 ГРС в регіоні підключені до ГРС «Іванків» було значно скорочено експлуатаційні витрати.

На ГРС «Вінниця Південна» підвищено надійність газопостачання до м Вінниця шляхом комплексної заміни застарілих пристроїв та вузлів на технічне обладнання від компаній SICK, IGTM i HEAT.

Як повідомляв ExPro, «Укртрансгаз» на 65% готовий до опалювального сезону 2019-2020рр.

Довідка ExPro:

ГРС «Іванків» була введена в експлуатацію в 1986 р для забеспечення природним газом м Іванків та прилеглих сіл. Проектна продуктивність станції після реконструкції становить 8 тис куб м/год до м Іванків та 27 тис куб м/год до населених пунктів Іванківського району.

ГРС «Вінниця Південна» функціонує з 1975 р. В 2019 р повністю замінене застаріле обладнання, а саме - вузол комерційного обліку газу був замінений ультразвуковими лічильниками SICK (Німеччина) та вимірювальним пристроєм турбінного типу IGTM (Німеччина), повністю замінено вузол редукування з встановленням сучасних регуляторів тиску газу виробництва HEAT (Австрія), змонтовано новий вузол очистки газу на базі вітчизняних фільтрів-сепараторів.

10:32 / 13 серпня 2019

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події