«Укртелеком» буде продавати електроенергію від постачальника YASNO, даючи 15% знижку на інтернет

Телекомунікаційна компанія «Укртелеком» буде продавати електроенергію від постачальника YASNO (входить до складу енергохолдингу ДТЕК) в Харківській, Черкаській та Запорізькій областях, пропонуючи 15% знижку на послугу оптичного інтернету. Про це 7 квітня повідомив прес-центр «Укртелекому».

«Тепер у Харківській, Черкаській та Запорізькій областях менеджери «Укртелекому» надаватимуть своїм бізнес-клієнтам консультаційні послуги з придбання електроенергії у постачальника YASNO», - йдеться у повідомленні.

Юридичні особи, які таким чином придбають електроенергію в YASNO, отримають пропозицію на високошвидкісний оптичний інтернет від «Укртелекому» зі знижкою 15%. Крім того, протягом перших 3-х місяців вони сплачуватимуть за електроенергію без нарахувань за послуги постачальника (0,1% від вартості електроенергії).

Також зазначається, що на сьогодні постачальник YASNO забезпечує поставку для більше ніж 80 тис юридичних клієнтів, в той час як «Укртелеком» обслуговує понад 100 тис юридичних осіб в усіх областях України.

«Співпраця «Укртелекому» та YASNO реалізується в межах партнерської програми, яку нещодавно запустив енергопостачальник», - додали в прес-центрі телекомунікаційної компанії.

10:36 / 8 квітня 2021

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події