«Укрнафта» введе в експлуатацію ще один цех на Качаніському ГПЗ

ПАТ «Укрнафта» планує ввести в експлуатацію Глинсько-Розбишівський цех в межах Качанівського газопереробного заводу (КГПЗ) для збільшення виробництва готової продукції, а саме, природнього газу, що подається в газотранспортну систему та скрапленого газу (палива автомобільного). Про це повідомляється в єдиному реєстрі ОВД у березні 2021р.

Передбачається переоснащення обладнання Глинсько-Розбишівського цеху переробки газу та підготовки конденсату (ЦПГ і ПК), що призведе до зниження температури теплоносія в системі зворотного водопостачання дотискувальної компресорної станції (ДКС) зазначеного цеху, і тим самим збільшить відбір цільових компонентів (природний газ та конденсат).

Глинсько-Розбишівський ЦПГ призначений для переробки природного та нафтового газу Глинського-Розбишівського та Роменської груп родовищ, зберігання та зовнішнього транспортування продукції виробництва.

Довідка ExPro

Качанівський газопереробний завод — український газопереробний завод, що входить до структурних підрозділів ПАТ«Укрнафта». Має у своєму складі Качанівське, Глинсько-Розбишівське і Анастасівське виробництво. Завод здійснює підготовку та переробку газу і конденсату для НГВУ «Охтирканафтогаз» і «Полтаванафтогаз».

11:19 / 22 березня 2021

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події