«Укрнафта» вперше використала Quad Neutron та Raptor при геофізичних дослідженнях свердловин

ПАТ «Укрнафта» в особі НГВУ «Долинанафтогаз» вперше провела геофізичні дослідження на свердловинах №832 та №833 Долинського родовища, з залученням сервісних компаній «Везерфорд Україна» і «Гео-Дельта-КБ», та за допомогою їх сучасного геофізичного обладнання: Quad Neutron і Raptor.

Про це йдеться у повідомленні компанії на свої офіційній сторінці у Facebook 21 серпня 2019р.

Основна мета проведення вище вказаних робіт - визначення характеру насичення та фільтраційно-ємнісних характеристик продуктивних горизонтів Долинського родовища.

Даний пілотний проект, дозволить встановити найточніший спосіб визначення фільтраційно-ємнісних характеристик продуктивних горизонтів родовищ Долинського нафтопромислового району (НПР) за особливих поточних умов їх насичення, а саме низької мінералізації пластових вод. А це в результаті надає можливість більш якіснішого формування проектів з інтенсифікації видобутку вуглеводнів, долучення до розробки незадіяних прошарків, переведення свердловин на інший горизонт, оптимізації системи підтримання пластового тиску (ППТ) заводненням.

Дище вказані дослідження спланували фахівці-геофізики департаменту інтегрованого керування родовищами (ДІКР) під кураторством головного геофізика ПАТ "Укрнафта". Підготовчі роботи до досліджень провели фахівці НГВУ "Долинанафтогаз".

12:35 / 21 серпня 2019

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події