«Укрнафта» та «Інтер Енерго Трейд» сплатили по 250 тис грн штрафу за порушення умов ліцензії з постачання газу

ПАТ «Укрнафта» сплатило 250 тис грн штрафу за порушення ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу та внесло зміни до договорів на постачання газу з «Алакор Сіті» та ТОВ «Скай Фінанс». Ці факти зафіксовано постановою НКРЕКП, ухваленою на засіданні 19 листопада. Зокрема, в договорах з покупцями газу передбачено наявність істотної умови відповідно до Правил постачання природного газу, а саме: найменування Оператора газорозподільної системи/газотранспортної системи, з яким споживач уклав договір розподілу/ транспортування природного газу.

НКРЕКП також зафіксувала факт сплати 250 тис грн штрафу за порушення ліцензійних умов ТОВ «Інтер Енерго Трейд» та факт усунення виявлених раніше порушень – компанія зазначила в угодах із споживачами газу (ТОВ «Юніверсал Фіш Компані» та «Снятинський цегельний завод») істотні умови, зокрема ЕІС-код точки/точок комобліку, найменування оператора газорозподільної/газотранспортної системи, з яким споживач уклав договір розподілу/транспортування природного газу, порядок зміни постачальника.

Крім цього, регулятор ухвалив постанову про виконання його постанов щодо сплати штрафів за порушення ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «Укренерго-трейд», «Укргазпродакшн» та «Газенергопроект» (по 51 тис грн). Компанії повідомили про приведення договорів (їхніх шаблонів) зі споживачами у відповідність до Правил. «Укренерго-трейд» та «Укргазпродакшн» повідомили, що станом на березень-травень 2019р діючих договорів постачання природного газу не мали.

09:10 / 20 листопада 2019

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події