«Укргазвидорбування» виступить генеральним партнером Сarpathian Oil & Gas Conference 2019 у Львові

Компанія EXPRO Consulting, організатор Сarpathian Oil & Gas Conference 2019, рада повідомити про підтримку конференції з боку лідера галузі - «Укргазвидобування», яка виступить генеральним партнером заходу.

«Ми вдячні керівництву «Укргазвидобування» за підтримку конференції, впевнені, що Сarpathian Oil & Gas буде сприяти залученню інвестицій, технологій, нових партнерів та розвитку нафтогазовидобутку як в Західному регіоні, так і в Україні в цілому», - сказав директор EXPRO Геннадій Кобаль.

Сarpathian Oil & Gas Conference 2019 у Львові об‘єднає фахівців компаній з країн Карпатського регіону: України, Польщі, Угорщини, Словаччини, Чехії, Румунії та Австрії, а також з США, Канади, Великобританії, Азербайджану та Казахстану.

Міжнародний захід відбудеться за генерального спонсорства найбільшої видобувної та сервісної компанії західної України - «Західнадрасервіс». Партнери та спонсори конференції – видобувні компанії «Гео-Альянс», «ДТЕК Нафтогаз», Cadogan Petroleum, СП «Полтавська газонафтова компанія», сервісна компанія Expro Group та Denimex.

Серед учасників конференції – делегації компаній Burisma Holdings, «Укрнафтобуріння», Smart Energy, «Укрбурсервіс», «Навіком Енерджі», Peloton, «Українська бурова компанія», «Стрийнафтогаз», TAS Energy, Onico Energia, Emerson, STEP Oiltools, SOCAR-AQS, Solar Turbines, «Укртрансгаз», «Мартін Трейд» та багато інших. Крім того, 24 травня майданчик для газових трейдерів - Ukrainian Gas Market об’єднає всі провідні світові цінові агенції, які спеціалізуються на ринку природного газу – ICIS, Platts, Argus та REFINITIV (Thomson Reuters).

14:17 / 19 квітня 2019

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події