«УЕК «Нафтогаз Контакт» збільшить постачання природного газу в Україну до 500 млн куб м

ТОВ «Українська енергетична компанія «Нафтогаз Контакт» на фінальній стадії перемовин щодо підписання довгострокової угоди поставки природного газу на територію України із провідною європейською компанією, зайнятою в галузі розвідки та видобутку природного газу і нафти. Про це ExPro повідомили в компанії.

«Планується законтрактувати ділові відносини з липня 2020р, з пролонгацією договірних зобов’язань, в обсязі 500 млн куб м на рік з лояльними умовами розрахунку для українських контрагентів», - додали в «Нафтогаз Контакт».

Нагадаємо, що в квітні 2020р ТОВ «УЕК «Нафтогаз Контакт» стало переможцем тендеру в системі публічних електронних закупівель Prozorro на закупівлю природного газу ТОВ «Оператор ГТС України» для забезпечення балансуючих дій та для виробничо-технологічних потреб функціонування газотранспортної системи.

Довідка ExPro 

ТОВ «Українська енергетична компанія «Нафтогаз Контакт» заснована у 2016р успішно співпрацюючи з декількома ОСББ Львівської області на гнучких та поміркованих умовах розрахунку, ТОВ «УЕК «Нафтогаз Контакт» в зв’язку із змінами пов’язаними з скасуванням ПСО для побутових покупців газу, додатково провело нараду спільно з представниками ОСББ Львівщини та окремих великих міст України. Також компанія пропонує погоджений проект договору на постачання природного газу побутовим споживачам в наступному опалювальному сезоні.

11:59 / 24 червня 2020

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події