«УЕБ» запустила телеграм-канал добового балансування

ТБ «Українська енергетична біржа» (УЕБ) запустила новий канал «УЕБ – Добове балансування» у Telegram. Про це повідомляє прес-служба біржі.

Новий канал створено з метою інформування учасників ринку про нові заявки в торговій платформі добового балансування. Інформація щодо цін купівлі/продажу, а також доступного обсягу оновлюється протягом дня.

Короткостроковий ринок газу за напрямом добового балансування було запущено на УЕБ 24 вересня. Торгова платформа працює відповідно до вимог Кодексу ГТС та дає можливість торгівлі короткостроковими стандартизованими продуктами для врегулювання короткострокових коливань попиту/пропозиції та з метою балансування.

За словами УЕБ, торги відбуваються в режимі continuous trading на внутрішньодобовому ринку. Торгові сповіщення по укладених угодах автоматично подаються біржею ОГТСУ. За результатами їх обробки ОГТСУ, проводяться розрахунки за угодами з використанням рахунків ескроу, для управління ризиком несплати.

Для участі та доступу до торгів за напрямом добового балансування УЕБ запрошує всіх замовників послуг транспортування на ринку природного газу пройти акредитацію та отримати доступ до короткострокового ринку природного газу.

Переглянути записи вебінарів «Огляд торгової платформи для ринку добового балансування природного газу» та «Проведення розрахунків з використанням ескроу-рахунків при укладанні угод на ринку добового балансування» можна сайті УЕБ, в розділі акредитації по добовому балансуванню.

11:22 / 23 жовтня 2020

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події