ТОВ «Горизонти» пробурить 2 свердловини на Гірській площі

ТОВ «Горизонти» інформує про намір провадити плановану діяльність з спорудження 2 розвідувальних свердловин глибиною до 1500м на Гірській площі, що на Львівщині.

Про це йдеться у повідомленні компанії про плановану діяльність та оцінку її впливу на довкілля, розміщеному в реєстрі ОВД Міністерства екології природних ресурсів України, 20 червня 2019р.

Як зазначалось вище, в рамках планової діяльності буде проведено буріння розвідувальних свердловин №11,12 Гірської ділянки з метою виявлення покладів газу. Будівництво свердловин передбачено в Львівській області, Дрогобицького району. Планова глибина свердловин до 1500 м. Підключення свердловин включатиме обв’язку устя свердловин та прокладання газопроводів-шлейфів. Буріння планують здійснювати роторним способом за допомогою бурового верстата з дизельним приводом потужність до 900 кВт.

В залежності від довжини газопроводу роботи по підключенню свердловини розраховані на термін до трьох місяців, в яких планують задіяти від 15 до 20 одиниць техніки.

Довідка Expro:

ТОВ «Горизонти» ,– газовидобувне підприємство, що проводить промислову розробку Берегівського газового родовища Львівської області, та здійснює продаж газу у відповідності до ліцензії на постачання природного газу.

Власником компанії ТОВ «Горизонти» є МНД Україна, що займається розвідкою, бурінням і видобутком газу, та володіє ще двома компаніями: ТОВ «Геологічне бюро «Львів» та ТОВ «Прикарпатська енергетична компанія».

МНД Україна має в своєму арсеналі 5 виробничих і розвідувальних ліцензій, а саме Берегівська, Чайковицька, Гірська, Бунівська (Львівська область) і Грабівська (Івано-Франківська область).

МНД Група належить громадянину Чеської Республіки: Карел Комареку, який володіє 80% акцій компаній, що оперують п’ятьма ліцензіями на Західній Україні, 20% акцій належить Ivena Limited.

12:06 / 21 червня 2019

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події