Спеціаліст з Eni - Агостіно Маккані став головним експертом з пошуку та розвідки вуглеводнів в Нафтогазі

Команду дивізіону «Нафтогаз Ровідка та Видобування» підсилив ще один фахівець світового рівня – Агостіно Маккані в якості головного експерта з пошуку та розвідки вуглеводнів (Chief Explorer), повідомляє пресслужба компанії.

У нього за плечима майже 40-річний досвід в розвідці і видобутку вуглеводнів в Італії, Єгипті, США, Норвегії, Казахстані, Великобританії, Чорногорії. З них 35 років – це робота в підрозділах найбільшої італійської нафтогазової компанії Eni. Агостіно починав свою роботу в ній на посаді фахівця у центрі обробки сейсмічних даних. Згодом – очолив напрям з розвитку нових проектів Eni в інших країнах. Зокрема, керував проектами з розробки таких великих родовищ як Зохр в Египті та Карачаганак у Казахстані. За освітою Агостіно магістр з геології, закінчив Міланський державний університет.

Наразі Агостіно бере участь в розробці стратегії з розвитку ресурсної бази Нафтогазу, а надалі буде задіяний в процесі її впровадження. Також, Агостіно буде впроваджувати кращі світові практики і бізнес-процеси з пошуку та розвідки вуглеводнів для покращення успішності пошуково-розвідувального буріння.

«Ми прагнемо залучити найкращий вітчизняний і міжнародний досвід для розробки і реалізації наших стратегічних планів, щоб ідентифікувати і виважено оцінити всі наявні можливості для нарощення ресурсної бази в Україні. У цьому нам допомагають і зовнішні консультанти, і вітчизняні вчені та практики. Також ми формуємо потужну внутрішню команду, яка включає відомих, авторитетних фахівців з міжнародним досвідом. Щиро радію, що до неї приєднався Агостіно – один із тих людей, що зробили Eni тією успішною компанією, якою ми всі її знаємо. Його колосальний досвід в пошуку і розвідці вуглеводнів зробить нас ще більш ефективними на шляху до наших цілей, – зазначив Олександр Романюк, директор дивізіону «Нафтогаз Розвідка та Видобуток».

10:27 / 19 листопада 2020

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події