Smart Energy замовить проектування під'їзних доріг на Свиридівському родовищі

Компанія ТОВ «Смарт Енерджі» оголосила тендер на розробку робочого проекту «Будівництво тимчасового під’їзного шляху до свердловини №25 Свиридівська на території Яхниківської сільської ради, Лохвицького району, Полтавської області»

 Про це йдеться у повідомленні компанії, яке опубліковане 26 березня в системі публічних закупівель Zakupki.prom.ua  

Згідно завдання на проектування «Смарт Енерджі» основні техніко-економічні показники об’єкту:

  • Ширина проїзної частини - 4,5 м;
  • Oрієнтовна довжина дороги - 0,75 км;
  • Виконання покриття дороги із з/б плит.

Детальніше із завданням на проектування, можна ознайомитись в розділі закупівлі «Документи».

Комерційну пропозицію по закупівлі можна надати до 1 квітня 2019р на платформі Zakupki.prom.ua де потрібно зазначити наступні відомості: вартість виконання проектних робіт з та без ПДВ, кошторис на проектно-вишукувальні роботи, та терміни виконання робіт.

Строк виконання проектних робіт: до 40 календарних днів з дати відписання договору.

Довідка Expro:

Smart Energy (керівник: Сергій Глазунов, засновники: Пелідона Сервісез ЛТД(Кіпр), Вадим Новинський) – це група компаній нафтогазової галузі, що входить в структуру Смарт-холдингу - одно з найбільших промислово-інвестиційних об'єднань України. Також входить в п’ятірку найбільших газовидобувних компаній.

Компанія об’єднує британську Regal Petroleum з активами в Полтавській області (представництво «Регал Петролеум Корпорейшн Лімітед») і нафтогазовидобувні компанії ПРаТ«Укргазвидобуток» і ТОВ «Пром-енерго Продукт», що здійснюють свою діяльність в Харківській області.

11:42 / 27 березня 2019

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події