Smart Energy досягла рекордного рівня добового видобутку в 1 млн куб м

Група компаній Smart Energy досягла важливої стратегічної мети – 1 мільйон кубометрів добового видобутку газу.

Це стало можливим завдяки реалізації цілого ряду успішних проектів з буріння та КРС. Крайнім з них став проект з проведення капітального ремонту (розконсервування) свердловини №1 на Островерхівському газоконденсатному родовищі в Харківській області. Дана свердловина знаходиться на ліцензійній ділянці компанії «Укргазвидобуток» (група Smart Energy) і належить державній компанії «Укргазвидобування», між якими укладено договір про співпрацю.

 Показник 1 млн м3/добу є стимулом для досягнення наступних не менше амбітних цілей і планів, стратегія компанії спрямована на подальший розвиток групи Smart Energy. Нагадаємо, що тільки на 2019 рік програма капітальних інвестицій компанії, передбачає вкладення в розмірі 1 млрд грн.

Довідка

Група компаній Smart Energy входить до складу Смарт-Холдингу, здійснює реалізацію проектів у сфері розвідки та промислової розробки родовищ вуглеводнів.

Нафтогазовий напрям Smart Energy представлений газовидобувною компанією «Укргазвидобуток» (Харківська область) та публічною британською компанією Regal Petroleum з активами у Полтавській області (Представництво «Регал Петролеум Корпорейшн Лімітед») і Харківській області (компанія «Пром-Енерго Продукт»).
 

10:57 / 18 березня 2019

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події