«Слуга народу» розгляне розділення Мінекоенерго на два окремі міністерства

Провладна фракція «Слуга народу» винесе на розгляд питання про розділення Міністерства енергетики та захисту довкілля на два окремі міністерства, адже об’єднання відомств створює конфлікт інтересів.

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомила екс-депутат Вікторія Войціцька з посиланням на слова керівника парламентської фракції «Слуга народу» Давида Арахамії.

«Давид Арахамія: будемо ставити питання про розділ Міністерства енергетики та екології, бо там є конфлікт інтересів... енергетика шкодить екології...», - написала Войціцька.

Довідка ExPro. Діючий уряд під керівництвом Олексія Гончарука був призначений в кінці серпня 2019р. При його формуванні були об’єднані два відомства – Міністерство енергетики та вугільної промисловості та Міністерство екології та природних ресурсів. Нове Міністерство енергетики та захисту довкілля об’єднало у собі функції реалізації державної політики в сферах як енергетики, так і захисту навколишнього середовища. Керівником новоутвореного відомства став міністр Олексій Оржель.

12:51 / 17 січня 2020

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події