Прем‘єр Гончарук представив нового голову Держгеонадрах – Романа Опімаха

Сьогодні в Державній службі геології і надр України відбулось представлення колективу нового керівника - Романа Опімаха. Прем‘єр міністр України Олексій Гончарук під час представлення доручив голові Держгеонадр навести порядок протягом 2 місяців та якнайшвидче оцифрувати документообіг.  «Професійні, патріотичні люди, ми вітаємо вас в команді. Тут була корупція, тепер ніяких Фуксів, так далі не буде, це минула практика», - заявив урядовець.

Роман Опімах озвучив приоритети свого керівництва: нульову толерантність до корупціі та перехід від паперу на цифру.

Нагадаємо, 6 листопада 2019р на засіданні Кабінету Міністрів України Романа Опімаха було затверджено на посаді голови Державної служби геології і надр  за результатами виграного ним конкурсу. Попередньо, в кінці жовтня комісією було рекомендовано Міністру енергетики та охорони довкілля Олексію Оржелю двох кандидатів на цю посаду, Романа Опімаха, який набрав 16 балів та Ярослава Погорілого з 11 балами в конкурсі.

Довідка EXPRO:

Роман Опімах - раніше займав посаду виконавчого директора Асоціації газовидобувних компаній України, також працював радником Міністра енергетики та вугільної промисловості України з питань нафтогазового сектору, а також керівником напряму енергетики в Координаційному центрі зі зв'язків з Кабінетом Міністрів України. На цих посадах він координував співробітництво Міненерговугілля зі Світовим банком, Енергетичним співтовариством, ЄБРР при розробці Плану з впровадження реформ у газовому секторі. Отримав ступінь магістра міжнародних відносин за спеціальністю «Міжнародні стратегії та безпека» в Національного університету ім. Т. Шевченка (2006), закінчив навчання в Michigan State University, а також пройшов практику в Центрі енергетичних досліджень Louisiana State University (2016).

 

09:52 / 8 листопада 2019

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події