Понад 100 клієнтів «Миколаївгазу» заплатили за розподіл до кінця року і отримає безкоштовне обстеження мереж

Дбаючи про безпеку споживачів газу, з 10 по 30 вересня компанія «Миколаївгаз» провела акцію для своїх клієнтів - усі, хто сплатив у цей період за розподіл газу до кінця року, мали можливість отримати технічне обстеження газових мереж своєї оселі безкоштовно.

Про це йдеться в повідомленні компанії.

За доставку газу у вересні розрахувались майже 225 тис споживачів. 10% з них провели платежі до кінця року. Безкоштовне обстеження мереж замовили трохи більше 100 клієнтів.

«Заявки на проведення безкоштовного технічного огляду мереж подали 117 клієнтів нашої компанії. З 01 жовтня ми вже направили бригади на обслуговування згідно складених графіків. За тиждень вже виконали майже 90% заявок» - говорить технічний директор «Миколаївгазу» Дмитро Грицай.

Варто зазначити, що при обстеженні мереж споживачів-учасників акції майже в кожному другому випадку газовики виявляють витоки газу.

До слова, лише за останній тиждень до аварійно-диспетчерської служби «104» надійшло 166 викликів, 145 з яких пов’язані з запахом газу в приміщенні. Тож споживачі, які досі не обстежили мережі свого будинку, мають невідкладно подбати про їх технічний стан та власну безпеку.

Нагадуємо, що з 2018р послуга з технічного обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж стала ринковою і вже не входить до тарифу «Миколаївгазу». Наразі вона надається лише на договірних засадах.

Споживач самостійно обирає виконавця робіт серед спеціалізованих організацій, які мають відповідний дозвіл Держпраці. У тариф на розподіл природного газу «Миколаївгазу» кошти на цю послугу не закладені.

17:57 / 7 жовтня 2020

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події