«Полтавагазвидовування» замовить підключення двох свердловин за 18,4 млн грн

АТ «Укргазвидобування» в особі філії Газопромислове управління «Полтавагазвидобування» оголосило 2 тендери, на замовлення послуг по облаштуванню родовищ, а саме підключенню свердловин, роботи «під ключ». Про це йдеться у повідомленні компанії, яке опубліковане 6 лютого в системі публічних закупівель Prozorro.

Звернутися щодо роз’яснень по тендерам можна до 14 лютого, після чого будуть заплановані дати аукціону. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій 25 лютого 2019р. Строк виконання робіт по обом тендерам до 31 грудня 2019р.

Згідно повідомлення «Укргазвидобування» проведе наступні тендери:

         1. Облаштування Тимофіївського НГКР(нафтогазоконденсатне родовище). Підключення свердловини №109, що на Полтавщині (Гадяцький район) вартістю 7,8 млн грн.

З документації допорогової закупівлі «Укргазвидобування» відомі основні вимоги до підключення експлуатаційної свердловини №109:

  • облаштування гирла свердловини №109 Тимофіївського НГКР для безпечної експлуатації;
  • транспортування газорідинної суміші від гирла свердловини №109 до шлейфа свердловини №110 Куличихинського родовища і далі до Куличихинської УППНГ (Установка підготовки попутного нафтового газу).

Технічні рішення, що будуть використані під час підключення свердловини №109 Тимофіївського НГКР:

  • обв’язка фонтанної арматури на статичний тиск викидними маніфольдами та вузлом глушіння; - типовий майданчик для встановлення агрегату КРС;
  • факельний амбар;
  • пересувні майданчики обслуговування фонтанної арматури і лубрикатора;
  • оглядова шахта колонної головки свердловини та обв’язка міжколонних просторів; - прокладання та підключення шлейфа св.№109 на статичний тиск від гирла св.№109 до шлейфа св.№110 Куличихинського НГКР та врізку в нього трійником на гирлі св.№110 через запірний пристрій;
  • прокладання та підключення на тиск роботи насоса-дозатора одного інгібіторапроводу від гирла св.№109 до інгібіторапроводу св.№110 та врізку в нього трійником на гирлі св.№110 через запірний пристрій;
  • автономну систему моніторингу роботи св.№109 за технічними умовами ВАВП і М; - система електрохімзахисту шлейфа св.№109.

            2. Облаштування Копилівського ГКР(газоконденсатне родовище). Підключення свердловини №100 (II черга)), що на Полтавщині (Полтавський район) вартістю 10,6 млн грн.

З документації допорогової закупівлі «Укргазвидобування» відомі основні вимоги до будівельно- монтажних робіт по вищевказаному об’єкту:

  • Отримати за власний рахунок необхідні додаткові технічні умови та погодження власників інженерних мереж, із якими здійснюватимуться перетини газопроводом в процесі будівництва. Супутні витрати включити в договірну ціну.
  • Транспортування газу свердловини №100 Копилівського ГКР до Копилівської ТДПУ(тимчасова дослідно-промислова установка).

 Технічні рішення, що будуть використані :

  • прокладання та підключення газопроводу
  • шлейфу Ø159х6 св.№100 Копилівського ГКР до проектної вхідної нитки на Копилівській ТДПУ;
  • монтаж та підключення до основного, замірного, низьконапірного та факельного колекторів, а також до трубопроводу подачі газу до сепаратора С3 DN150, який передбачено в проекті ВНІПІТРАНСГАЗ, проектної вхідної нитки св.№100 на Копилівській ТДПУ;
  • встановлення в існуючій насосній інгібіторів додаткового насосу
  • дозатора НД 63/100;
  • підключення проектного насосу до загальних колекторів подачі інгібітору корозії, метанолу та дренажного колектору;
  • монтаж інгібіторопроводу від проектного насосу до вхідної нитки та гирла свердловини №100;
  • підключення обладнання (існуючого та того, що проектується) за допомогою трубопроводів; 

На сьогодні для АТ «Укргазвидобування» послуги підключення свердловин, роботи «під ключ» надають наступні компанії: ПрАТ «Прометей», ТОВ «БМУ«Енергоюжспецстрой», ТОВ«Техносинтез», ТОВ «СМД-Інвест».

Та поки що очікують рішення щодо перемоги в аналогічних тендерах такі компанії: ТОВ «Агроімпульc 2016», ТОВ «Аквадіа», ТОВ «ВТГ «ДІПТРАНСГАЗ».

13:09 / 7 лютого 2019

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події