Онлайн-платежі клієнтів "Закарпатгаз Збуту" за газ зросли майже на 40%

З початку 2019р майже 32 тисячі платежів за газ клієнти ТОВ "Закарпатгаз Збут" провели за допомогою онлайн-сервісів, що майже на 40% більше у порівнянні з січнем-жовтнем минулого року.

Про це йдеться в повідомленні компанії "Закарпатгаз Збут".

«Тенденція до зростання популярності онлайн-оплат зберігається. Наприклад, за жовтень їх на 1000 більше, аніж за вересень. І це легко пояснити, адже це зручно: споживачу не треба йти у відділення банку чи до терміналу й витрачати свій час. Сучасний світ вимагає швидкості та простоти рішень. Тож, враховуємо потреби клієнтів», — зазначила директорка «Закарпатгаз Збуту» Вікторія Томинець.

За допомогою онлайн-платежів у жовтні були сплачені рахунки за газ на 2 млн грн. Одним із найпопулярніших та зручних сервісів є "Особистий кабінет".

«Ми радимо закарпатцям реєструватися в «Особистому кабінеті» на 104.ua. З його допомогою можна не тільки дізнатися актуальну ціну на природний газ, завантажити рахунок, але й сплатити за газ. Також можна увійти у свій обліковий запис із мобільного додатку 104 Mobile чи 104 Mobile Light, а оплату здійснити за допомогою популярних платіжних сервісів Easy Pay, iPay, Portmone», — пояснила Вікторія Томинець.

У «Особистому кабінеті», окрім уже зазначеного, можна передати показання лічильника, подивитися історію своїх розрахунків, завантажити рахунок, дізнатися актуальну ціну на газ, звернутися до фахівців газової компанії з питанням.

Станом на листопад в "Особистому кабінеті" зареєстровано майже 82 000 аккаунтів, що становить 31% від усієї кількості споживачів газу в Закарпатті.

17:35 / 8 листопада 2019

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події