Один з найбільших українських банків, ОТП Банк, пропонує спеціальні умови фінансування для газотрейдерів

У зв'язку з високими темпами розвитку енергетичної галузі України і появою великої кількості приватних компаній на оптовому ринку газу і електроенергії, ОТП Банк бачить цей напрям перспективним для співпраці і планує наростити кредитування цієї галузі.

Відзначимо, що на поточний момент на ринку спостерігається дефіцит інтересу до цієї галузі з боку банків, і газотрейдери відчувають труднощі в пошуку доступного кредитного плеча. Ми проаналізували основні проблеми торговців газом під час отримання банківського фінансування: це – швидкість прийняття рішень та достатність застави.

І, як крок назустріч компаніям, ОТП Банк розробив спрощений процес розгляду запитів із привабливими умовами, що дасть можливість суттєво розширити клієнтську базу і наростити обсяги кредитного та документарного портфелю у даному напрямі.

ОТП Банк пропонує газотрейдерам співробітництво у межах таких послуг:

  • гарантії виконання контрактних зобов'язань (що покривають зобов'язання газотрейдерів із балансування газу в ГТС України та з постачання газу);
  • тендерні гарантії (для участі газотрейдерів у тендерах на поставку газу);
  • овердрафт і кредитні лінії для поповнення оборотного капіталу газотрейдерів.

Окрім спрощеного процесу розгляду заявок, програма для газотрейдерів від ОТП Банку має низку інших переваг:

  • сума грошового покриття за гарантіями
  • від 10% суми гарантії залежно від рейтингу позичальника;
  • сума твердого покриття за кредитними лімітами
  • від 40% суми кредиту залежно від рейтингу позичальника;
  • овердрафти і короткострокові тендерні гарантії в сумі до 15 млн грн може бути надано бланково.

Детальніше про програми фінансування газотрейдерів – за посиланням або за телефоном: (044) 495 05 22.

Довідка ExPro:

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» (Ліцензія НБУ № 191 від 05.10.11р) – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998р, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.

З 2019р згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал» та ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

10:00 / 16 лютого 2021

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події