НКРЕКП та УЕБ підписали Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) та ТБ «Українська енергетична біржа» (УЕБ) 18 лютого підписали Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю.

Сторони домовилися об’єднати зусилля з питань щодо сприяння ефективному розвитку та прозорості ринків електричної енергії та природного газу в інтересах учасників ринку щодо побудови цілісного та прозорого енергетичного ринку в Україні.

«Біржова торгівля сьогодні є важливою частиною енергетичного ринку країни. Одним о основних завдань Регулятора, відповідно до Закону є не лише регулювання, а й забезпечення ефективного функціонування та сприяння розвитку ринків. Регулятор вітає прагнення та допомогу УЕБ у створенні прозорих та конкурентних енергетичних ринків», - зазначив голова НКРЕКП Валерій Тарасюк.

«Тісна і плідна взаємодія енергетичної біржі та енергетичного регуляторе є обов’язковою практикою розвинених європейських країн, що є каталізатором розвитку та реформ на ринку. Це вже другий Меморандум, що УЕБ підписує з Регулятором і ми раді можливості консолідації наших зусиль з метою імплементації європейських стандартів на український енергетичний ринок», - прокоментував голова Біржового комітету УЕБ Олексій Дубовський.

10:02 / 19 лютого 2021

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події