Наглядова рада «Укренерго» обрала Володимира Кудрицького головою компанії

Наглядова рада НЕК «Укренерго» в результаті конкурсу обрала головою правління компанії Володимира Кудрицького, який займав посаду директора з інвестицій та виконував обов’язки голови правління. Про це 3 липня повідомив прес-центр компанії.

Згідно повідомлення, на конкурсі була забезпечена прозора та чесна конкуренція, а Кудрицький - найбільше відповідав вимогам на голову правління.

«Його досвід та успішна робота на вищих керівних посадах в «Укренерго» під час трансформації сектору електричної енергії України, що наразі триває, де він успішно побудував ефективні відносини з акціонерами, регулятором, міжнародними інвесторами та іншими стейкхолдерами, разом з його лідерськими якостями стали основними чинниками в підтримку прийнятого рішення», - цитує прес-центр інформацію Наглядової ради.

За даними прес-центру «Укренерго», Кудрицький отримав освіту з міжнародної економіки в Київському національному економічному університеті, є членом асоціації присяжних бухгалтерів Великобританії (АССА), а також сертифікованим внутрішнім аудитором Інституту внутрішніх аудиторів США (СІА).

До призначення в «Укренерго» Кудрицький працював директором з розвитку «Укртранснафти», був операційним менеджером та директором з внутрішнього аудиту у таких компаніях як MHP S.A., EastOne, ТНК-ВР, Grant Thornton.

В 2016р він прийшов працювати в «Укренерго» та зайняв пост директора з інвестицій.

З вересня 2019р Кудрицький обіймав посаду першого заступника голови правління, а з кінця лютого 2020р виконував обов’язки керівника «Укренерго».

14:40 / 3 серпня 2020

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події