«Нафтогазопромислова Геологія» пробурить першу свердловину на Дубрівсько-Радченківській площі

ТОВ «Нафтогазопромислова Геологія», що входить в Burisma Group, планує геологічне вивчення нафто-газоносних надр, а саме буріння пошукової свердловини №1 на Дубрівсько-Радченківській ділянці, що на Полтавщині. Про це йдеться у повідомленні компаній, розміщеному в реєстрі оцінки впливу на довкілля (ОВД) Міністерства енергетики та захисту довкілля України, яке опубліковано 1 листопада 2019р.

Згідно повідомлення компанії, з метою геологічного вивчення нафто-газоносних надр, з подальшим видобуванням нафти та газу на Дубрівсько-Радченківській площі передбачається буріння пошукової свердловини № 1 проектною глибиною до 1000м, за допомогою бурової установки з дизельним приводом, роторно-турбінним (ГВД) способом буріння.

Також на період геологічного вивчення нафто-газоносних надр Дубрівсько-Радченківської ліцензійної ділянки планують проведення деталізаційних сейсморозвідувальних робіт.

За рішенням ДКЗ України нафтові поклади визнані підготовленими до продовження промислової розробки на базі розвіданих і попередньо розвіданих балансових запасів вуглеводнів. Глибина залягання продуктивних горизонтів від 900 м до 1600 м.

Довідка Expro:

ТОВ «Нафтогазопромислова Геологія» (керівник: Олександр Ткачук; засновник: Компанія Ділоретіо Холдінгз ЛТД (Кіпр); кінцевий бенефіціарний власник: Микола Злочевський) – основовний вид діяльності - оптова торгівля твердим, рідким і газоподібним паливом і подібними продуктами.

Burisma Group об‘єднує низку видобувних та сервісних компаній в Україні та за кордоном, зокрема - «Еско-Північ», «Системойліженерінг», «Куб-Газ», «Перша українська газонафтова компанія», ПАРІ, «Надрагаз», «Нафтогазопромислова геологія». У 2018р група компаній сукупно видобула 955 млн куб м газу (на 25 млн куб м (2,7%) більше ніж у 2017р). Видобуток конденсату зріс вдвічі до 72 тис т.

 

09:10 / 5 листопада 2019

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події