«Надвірнянська нафтова компанія» відновить 8 нафтових свердловин на Небилівській площі

ТОВ «Надвірнянська нафтова компанія» розпочинає процес відновлення 8 ліквідованих свердловин глибиною 120-180 м в Богородчанському районі Івано-Франківської області.

Як повідомили ExPro у компанії, свердловини планується відновити в рамках спільної діяльності, яка проводиться в рамках договору з ТОВ «Газ-Інвест Актив». Початок пробної експлуатації очікується у кінці І кварталу 2020р.

«Не зважаючи на малу потужність колекторів, завдяки використанню сучасних методів інтенсифікації ми очікуємо видобуток на рівні 1 т на добу з кожної свердловини», - повідомив ExPro один із засновників «Надвірнянської нафтової компанії» Андрій Малик.

За інформацією спеціалістів Надвірнянської нафтової компанії, свердловини мають специфіку (нестандартну конструкцію), оскільки були пробурені канатно-ударним способом приблизно в кінці ХІХ – початку ХХ ст.

Довідка ExPro.

Засновниками «Надвірнянської нафтової компанії» є Андрій Малик, Руслан Стасевич та Василь Сваричевський.

«Газ-Інвест Актив» на початку 2019р отримала у користування ділянку надр з метою геологічного вивчення нафтогазоносних надр, у тому числі дослідно-промислової розробки родовищ, з подальшим видобуванням нафти, газу (промислова розробка родовищ) газу природного, конденсату, нафти Небилівської площі, розташованої на території Рожнятівського та Богородчанського районів Івано-Франківської області. Власником компанії є Євген Давиденко.

14:47 / 29 листопада 2019

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події