«Надра Сервіс Груп» планує буріння першої свердловини на Гуменецькій площі

ТОВ «Надра Сервіс Груп» має намір спорудження пошуково-розвідувальної свердловини №1 на Гуменецькій нафтогазоносній площі (Львівська обл), з метою подальшого вилучення вуглеводнів. Про це повідомляється в реєстрі оцінки впливу на довкілля (ОВД) 28 січня 2020р.

За плановою діяльністю, буріння зазначеної свердловини (Гуменецька-1) глибиною 300м планують проводити із використанням бурової установки на дизельному приводі. А зберігати відходи буріння мають намір у ємностях з подальшим вивезенням для захоронення у спеціально призначені місця.

Як повідомляється в нахміра ОВД, конструкція вертикальної свердловини Гуменецька-1 складається з направлення глибиною 0 - 10 м, кондуктора – 0 - 70 м; експлуатаційної колони – 0 - 300 м. Площа земельної ділянки під будівництво свердловини - 0,7 га.

За технічною альтернативою планової діяльності, передбачено спорудження свердловини з використанням електроприводу, та зберігання і захоронення відходів буріння в амбрах на місці спорудження свердловини.

Довідка ExPro:

Ліцензія на геологічне вивчення у тому числі дослідно-промислову розробку Гуменецької нафтогазоносної площі, була придбана в аукціоні Держгеонадр у 2015р компанією ТОВ «Надра Сервіс Груп», за 325,5 тис строком користування - 20р.

ТОВ «Надра Сервіс Груп» (керівник: Юрій Крикливий; засновники: Думенко Сергій та Віва Експлорейшн Лімітед(Кіпр)) здійснює пошуки, розвідку та видобуток вуглеводневої сировини на території Західної України, та володіє спецдозволом на користування надрами Гуменецької площі.

В свою чергу, засновником «Віва Експлорейшн» є кіпрська компанія «Надрекса Холдінгс лімітед». Кінцевими бенефіціарами якої є Думенко Сергій та громадянин Великобританії Девід Пітта.

 

14:27 / 29 січня 2020

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події