«Надра-Геоінвест» планує пробурити 9 свердловин на Скоробагатьківському родовищі

ТОВ «Надра-Геоінвест» інформує про намір провадити плановану діяльність з метою пошуків та розвідки покладів вуглеводнів шляхом спорудження 7 розвідувальних і 2 пошукових свердловин глибиною до 6600 м на Скоробагатьківському родовищі, котре розташоване в Лохвицькому районі Полтавської області.

Про це йдеться у повідомленні компанії про плановану діяльність та оцінку її впливу на довкілля, розміщеному в реєстрі ОВД Міністерства екології природних ресурсів України, яке опубліковане 14 серпня 2019р.

В рамках подальшої діяльності планується спорудження розвідувальних свердловин №№ 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 та пошукових свердловин №16, 18 Скоробогатьківського нафтогазоконденсатного родовища (НГКР) для розвідки та пошуків покладів вуглеводнів. Передбачається буріння свердловин роторним та турбінним способами за допомогою бурового верстата з дизельним приводом. Проектна глибина свердловин до 6600м, конструкція свердловин – вертикальна.

Також планують підключення нових свердловин до існуючої установки підготовки вуглеводневої сировини на відстані до 2500м, що включає в себе обв’язку їх устя, прокладання газопроводу-шлейфу від свердловин до установки підготовки вуглеводневої сировини та встановлення необхідного обладнання для прийому вуглеводневої сировини з свердловин на самій установці.

Влаштування свердловин Скоробогатьківського родовища буде проводитись по амбарному способу. Площа земельної ділянки під будівництво кожної свердловини становить орієнтовно 2,4 га.

Довідка Expro:

ТОВ «Надра-Геоінвест» (керівник: Сергій Косарєв; засновники: Олег Ягольник - Компанія «Ей-Еф-Ел Ейше Файненшл Лімітед» (Кіпр), Віталій Нантой - Компанія «Молліко Лімітед» (Кіпр)) утворена в 2007 державним підприємством «Надра України» та приватною компанією «Гео-Інвест».

«Надра-Геоінвест» належить 2 ліцензії на видобуток вуглеводнів на Скоробагатьківському НГКР та на Вороньківсько-Селюхівській площі.

10:13 / 15 серпня 2019

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події