«Миколаївгаз» зможе надавати клієнтам довідки про кількість зареєстрованих

Клієнти АТ «Миколаївгаз» тепер можуть отримати довідку про кількість зареєстрованих осіб прямо в центрі обслуговування клієнтів.

Про це йдеться в повідомленні компанії.

Це спростить процес подання документів для мешканців Миколаєва.

«Миколаївгаз» надає своїм клієнтам можливість отримувати довідку про кількість зареєстрованих осіб прямо в центрі обслуговування клієнтів. Раніше за нею необхідно було звертатись окремо. Довідку про кількість зареєстрованих в помешканні осіб необхідно подавати при переоформленні особового рахунку. «Кожного дня ми вдосконалюємо наші сервіси і намагаємось покращити рівень обслуговування клієнтів, адже висока якість надання послуг – одне з пріоритетних напрямів у нашій роботі», - говорить голова правління «Миколаївгазу» Тетяна Бузовська.

02 вересня АТ «Миколаївгаз» підписав Меморандум про співпрацю з Миколаївською міською радою та департаментом з надання адміністративних послуг.

Компанія отримала можливість використовувати реєстр демографічних даних мешканців Миколаєва спільно з ЦНАП. Відтепер менеджери Центру обслуговування клієнтів формуватимуть її на місці.

«Миколаївгаз» активно продовжує розвивати системний підхід до обслуговування споживачів газу. Тож, підписання такого Меморандуму про співпрацю є важливим нашим кроком у напрямку підвищення якості надання послуг.

В свою чергу, мер міста додав, що система ефективно працюватиме лише за умови, що кожен мешканець міста хоча б раз звернеться до ЦНАП з метою актуалізації своїх даних.

14:17 / 3 вересня 2020

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події