Компанія «Горизонти» завершила буріння газової свердловини №12 на Гірській площі

ТОВ «Горизонти» завершило буріння свердловини №12 на Гірській нафтогазовій площі, про це повідомив директор ТОВ «Бурова компанія «Горизонти» Степан Козицький в мережі Facebook.

За повідомленням, спорудження зазначеної свердловини глибиною 1400м тривало 17 діб, початковий добовий дебіт свердловини склав 55 тис куб м.

Як повідомлялось у липні цього року, компанія «Горизонти» подала до реєстру ОВД наміри, щодо розширення меж спеціального дозволу на користування надрами Гірської площі, з метою приведення його розмірів відповідно до покладів Гірського родовища.

Нагадаємо, спецдозвіл (№6035) на користування надрами в межах Гірської площі (Львівська обл) виданий ТОВ «Горизонти» 19 березня 2015 строком дії 20р. 

Довідка ExРro:

ТОВ «Горизонти» (керівник: Свозіл Лукаш) – газовидобувне підприємство, що проводить промислову розробку Берегівського газового родовища, та Гірської площі, що на Львівщині, та здійснює продаж газу у відповідності до ліцензії на постачання природного газу.

Власниками компанії ТОВ «Горизонти» є Зіновій Козицький та Карел Комарек через компанію Ем Ен Ді Юкрейн Бі Ві (MND Ukraine), що займається розвідкою, бурінням і видобутком газу, та володіє ще двома компаніями: ТОВ «Геологічне бюро «Львів» та ТОВ «Прикарпатська енергетична компанія».

MND Ukraine має в своєму арсеналі 5 виробничих і розвідувальних ліцензій, а саме Берегівська, Чайковицька, Гірська, Бунівська (Львівська область) і Грабівська (Івано-Франківська область) та входить до інтегрованої групи компаній нафтогазового сектору MND Group, які ведуть основну діяльність в Чехії, Росії, Грузії, Україні, Німеччині та Італії.

17:00 / 23 жовтня 2020

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події