Клієнти «Запоріжгазу» можуть оцінити переваги онлайн-платформи 104.ua в новому форматі

Для майже 490 тис клієнтів АТ «Запоріжгаз» стала доступна оновлена платформа 104.ua.

Про це йдеться в повідомлені компанії.

Сайт представляє нові рішення з управління своїм аккаунтом, передачі показань, оплаті за газ і його доставку. Для вже зареєстрованих користувачів нові можливості стали доступні автоматично.

А нові клієнти можуть зареєструватися, вказавши замість електронної пошти, номер свого мобільного телефону.

«Онлайн-платформа 104.ua надає ряд переваг і зручностей для клієнтів компанії. Заплатити за газ і його доставку можна в «один клік», при цьому розрахунок за двома рахунками проводиться єдиним платежем і дозволяє клієнтам заощаджувати на комісії », - розповідає начальник управління клієнтського сервісу Олег Данилов.

Ще одна унікальна особливість оновленого сайту 104.ua, можливість в один аккаунт підключити 25 особових рахунків з різних областей України.

Дуже зручним став новий інтерфейс аккаунта. Всі вкладки знаходяться в верхньому лівому кутку, і клієнту легко зорієнтуватися на своїй сторінці. Клієнт відразу може передати показання лічильника, подивитися всі оплати, заплатити за рахунками, а також побачити всі розрахунки за газ і за доставку газу.

У розділі «Документи» можна також завантажити заяву-приєднання до договору на поставку і на розподіл газу.

Більш того, інтерфейс особистого кабінету на 104.ua адаптований не тільки для комп'ютера, але і під планшет і смартфон, а також операційні системи Android і iOS.

09:35 / 30 листопада 2020

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події