Клієнти «Хмельницькгазу» боргують за доставку газу 19 млн грн

Загальна сума неплатежів клієнтів-побутових споживачів АТ «Хмельницькгаз» сягнула 19 млн грн.

Про це йдеться в повідомленні компанії.

Ще 47 млн грн не сплатили газорозподільній компанії за доставку газу інші категорії споживачів газу. На 1 серпня кожен дев’ятий споживач газу Хмельницької області жодного разу з початку року не розрахувався за розподіл газу, а кожен сьомий подолянин затримує оплату на 2-3 місяці. Несвоєчасні розрахунки не дають можливості газорозподільній компанії проводити першочергові роботи на газопроводах Хмельниччини для безперебійної доставки газу споживачам.

Станом на 1 серпня 2020р клієнти «Хмельницькгазу» залишили без оплати 12 % рахунків за розподіл газу. В свою чергу, 47 млн грн разом з побутовим споживачами також боргують за розподіл (доставку природного газу) й інші категорії споживачів.

До прикладу, теплопостачальні підприємства не сплатили за надані послуги 17, 6 млн грн., бюджетні організації –225 тис грн, інші суб’єкти господарювання – близько 10 млн грн. Відтак, аби гарантувати подальший безперебійний та безпечний розподіл, газорозподільна компанія звертається з великим проханням своєчасної та повної оплати наданих послуг до 20 числа місяця.

«В першу чергу, дякуємо нашим споживачам, які навіть в складних для всіх умовах пандемії, щомісяця вчасно, до 20 числа розраховуються за отримані послуги доставки. Водночас, просимо подолян не затримувати оплати рахунків за доставку, адже саме ці кошти – єдине джерело фінансування компанії. Сплату за доставку газу спрямовуємо на першочергові потреби: проведення ремонтів, придбання та заміну газорегулюючого обладнання, цілодобове функціонування екстреної служби 104, придбання та заміну лічильників, сплату податків ін.», - інформує комерційний директор «Хмельницькгазу» Олександр Надольний.

Наразі, саме літня тепла суха погода – найпродуктивніший період для проведення газовиками усіх необхідних технічних робіт, що дає можливість саме в цей короткий термін підготувати 18 тис км газорозподільної системи області до безперебійної роботи та багаторазового навантаження в опалювальний сезон.

В свою чергу, «Хмельницькгаз» подбав про безпеку споживачів та віддавна запровадив близько десятка сучасних доступних та безпечних онлайн-сервісів для здійснення оплати рахунків за доставку з дому зі своїх гаджетів. Тож сплатити за обраним клієнтом платіжним сервісом та найменшою комісією можна через:

* Особистий кабінет на сайті 104.ua

* Чат-бот «7104ua» у Viber Telegram

* Мобільний додаток 104Mobile для Android

* Мобільний додаток 104Mobile Light для iPhone

За допомогою

* Системи інтернет-платежів Portmone.com

* Сервісу онлайн-платежів iPay.ua

* Інтернет-послуг «Ощад 24», «Приват 24» тощо.

Нагадаємо, що навіть у непростий для всіх період карантинних обмежень, «Хмельницькгаз», як підприємство критичної інфраструктури, ні на мить не припиняло доставляти природний газ понад 400 тис подолян.

Відтак, аби гарантувати подальший безперебійний та безпечний розподіл, газорозподільна компанія звертається з великим проханням своєчасної та повної оплати наданих послуг до 20 числа місяця

16:11 / 11 серпня 2020

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події