Кабмін призначив Віталія Шубіна т. в. о. міністра енергетики

Кабінет міністрів призначив першого заступника міністра енергетики та захисту довкілля Віталія Шубіна тимчасово виконуючим обов’язки міністра. Про це 11 березня з посиланням на рішення уряду, яке було прийняте 10 березня, повідомила прес-служба Мінекоенерго. «Уряд уповноважив заступників міністерств на тимчасове виконання обов’язків міністрів. Відповідні рішення прийняті на позачерговому засіданні 10 березня. Тимчасово виконувати обов’язки Міністра енергетики та захисту довкілля буде Шубін Віталій Миколайович», - йдеться у повідомленні.

Довідка агентства ExPro, 4 березня новим прем’єр-міністром після відставки уряду Олексія Гончарука став Денис Шмигаль. За час формування нового уряду, поки ще не відбулося призначення міністра енергетики. Міністр в уряді Гончарука Олексій Оржель відмовився продовжувати роботу на посаді міністра.

Шубін займає посаду першого заступника міністра енергетики з початку жовтня 2019р. До призначення він працював в ДП «Енергоринок», компаніях групи ДТЕК, «ЕРУ Трейдінг» та компаніях-операторах ВЕС.

10:53 / 11 березня 2020

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події