Гройсман до НКРЕКП: Хай не включають нам дурня і зменшують тарифи на е/е

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман звернувся до Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) з вимогою знизити тарифи на електроенергію для промисловості.

Про це він заявив під час засідання уряд 14 серпня.

«Тому я пропоную, крім тих рішень, що ми розглянули, урядове доручення НКРЕКП та Міненерговугілля врегулювати питання ціни для промисловості у зв'язку з впровадженням ринку електричної енергії. І до наступного уряду, хай збирається це НКРЕКП, хай розглядає це питання, хай зменшують ці тарифи, це їхнє повноваження, хай не включають нам дурня. Це їхнє повноваження, вони мають його виконати», - заявив Гройсман.

Крім цього, прем’єр-міністр додав, що вимагає від Міненерговугілля та НКРЕКП прийняти всі необхідні нормативно-правові акти у межах своїх повноважень для того, щоб знизити ціни на електроенергію «І це не тільки я вимагаю, а вимагає ще й президент України», - уточнив Гройсман.


Всі новини можна також читати на нашій Facebook сторінці: https://www.facebook.com/EXPROElectricity


 

13:59 / 14 серпня 2019

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події