«Еско-Північ» замовить сервіс бурових доліт, ГВД, ЯСів та похило-скерованого буріння

Burisma Group в особі ТОВ «Енерго-Сервісна Компанія «Еско-Північ» оголосило відкриті торги на аналіз пропозицій, по замовленню сервісних послуг при бурінні 2 нових свердловин для потреб ТОВ «Полтавська Бурова Компанія». Про це йдеться у повідомленнях компанії, які опубліковано 9 жовтня, в системі публічних закупівель Smarttender.

Згідно повідомлення, компанія «Еско-Північ» проведе 2 тендери:

1. Замовлення сервісних послуг для буріння свердловини №1 Клубанівсько-Зубренківської площі, а саме:

  • Пометровий долотний сервіс (долота виробництва: Smith Bits, Hulliburton, NOV(Reed Hycalog), Bakker Hughes);
  • Сервісні послуги на наддолотні амортизатори, гвинтові вибійні двигуни (ГВД), ЯСи;
  • Інтегрований сервіс (доліт, наддолотних амортизаторів, ГВД, Ясів).

 

Збір пропозицій по замовленню сервісних послуг для буріння свердловини №1 Клубанівсько-Зубренківської площі тривав в період з 9 жовтня до 18 жовтня 2019р на електронному майданчику Smarttender.

2. Замовлення сервісних послуг для буріння свердловини №8 Водянівської площі а саме:

  • Пометровий долотний сервіс (долота виробництва: Smith Bits, Hulliburton NOV(Reed Hycalog), Bakker Hughes)
  • Сервісні послуги на наддолотні амортизатори, ГВД, Яси, похило-скероване буріння в інтервалі 2550 – 4770м)
  • Інтегрований сервіс (доліт, наддолотних амортизаторів, ГВД, Ясів, похило-скерованого буріння в інтервалі 2550 – 4770м).

 

Детальніше ознайомитися з вимогами закупівлі, а також подати комерційну пропозицію можна безпосередньо на електронному майданчику Smarttender.

До участі в торгах запрошуються фізичні та юридичні особи. Комерційна пропозиція може бути подана до 24 жовтня 2019р.

Орієнтована дата початку робіт по обом тендерам - 15 листопада 2019р. Нагадаємо, підписку на щоденне видання з моніторингу закупівель державних та приватних видобувних компаній - Expro Gas&Oil Daily Procurement, можна оформити звернувшись за контактами в описі видання.

09:30 / 18 жовтня 2019

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події