Enwell Energy розпочала спорудження свердловини №25 на Свиридівському родовищі глибиною 5320м

Британська компанія Enwell Energy, що входить до групи компаній Smart Energy, розпочала буріння свердловини №25 на Свиридівському родовищі, що на Полтавщині, повідомляє пресслужба компанії.

Буріння нової розвідувальної свердловини, проєктною глибиною 5 320 м заплановано завершити в 1 кварталі 2021р. За допомогою буріння зазначеної свердловини планують встановлення промислового значення покладів вуглеводнів горизонтів В-20, В-22 та В-23 візейського ярусу. У разі успішних випробувань, введення свердловини в роботу очікується протягом 2 кварталу наступного року.

Нагадаємо, що в цьому році британська компанія вже ввела в роботу свердловину №54 також на Свиридівському родовищі (Полтавська обл.). Водночас вона проводить розробку проєкту з буріння пошукової свердловини на Васищівському родовищі (Харківська обл.) для вивчення перспектив видобутку на Введенській структурі і готується до буріння першої свердловини на Свистунківсько-Червонолуцькому родовищі (Полтавська обл.).

Довідка Expro:

Enwell Energy plc ( кол. Regal Petroleum plc) є публічною британською компанією, акції якої котируються на Лондонській біржі AIM та якій на 100% належать компанії, що здійснюють діяльність в Україні: Регал Петролеум Корпорейшн Лімітед (зареєстроване Представництво в Україні) та ТОВ «Аркона Газ-Енергія», що працюють у Полтавській області, а також ТОВ «Пром-Енерго Продукт», яке здійснює видобуток у Харківській області. Вони володіють спеціальними дозволами на видобуток вуглеводнів. Всі компанії входять до складу групи Smart Energy.

У свою чергу група Smart Energy входить до Смарт-Холдингу, здійснює реалізацію проектів з розвідки та промислової розробки родовищ вуглеводнів.

Нафтогазовий напрямок Smart Energy, окрім активів Regal Petroleum, представлений газовидобувною компанією «Укргазвидобуток» (Харківська область).

17:05 / 15 липня 2020

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події