ENTSO-E відзначило значні успіхи у співпраці з «Укренерго»

НЕК «Укренерго» досягла великого успіху у своєму становленні, як сучасна компанія, про це заявила керуючий директор ENTSO-E зі стратегії та комунікацій Сюзан Ніс.

«Укренерго» зробило величезний крок вперед щодо розбудови своїх потужностей. За останні роки компанія суттєво змінилася і наше успішне співробітництво про це яскраво свідчить. Ми готові і надалі співпрацювати, надавати технічні рекомендації, щоб рухатися вперед. Зокрема для того, щоб в майбутньому всі вийшли на один технічний рівень», - сказала Сюзан Ніс.

Також вона підкреслила, що мережі відіграють важливу роль під час переходу до відновлюваної енергетики. «Тому крім синхронізації нам потрібно перебудовувати систему цінностей. Мережі мають розвиватися в напрямку чистої енергії», - додала Ніс у ході зустрічі із обговорення інтеграції української енергосистеми до європейської мережі системних операторів ENTSO-Е, відкриття імпорту електроенергії, конкуренції виробників та переваг для споживачів, яка пройшла 28 травня за ініціативи «Укренерго», НКРЕКП та підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).


Всі новини можна також читати на нашій Facebook сторінці: https://www.facebook.com/EXPROElectricity


 

09:54 / 29 травня 2019

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події